Valorile brandului Sapient Group

Valorile brandului Sapient Group
  1. Comunitate. Credem că succesul unui individ sau al unei firme este semnificativ determinat de succesul comunității în care activează. Ne dorim oameni și firme de succes într-o comunitate înfloritoare. Contribuim la această comunitate prin:
  • oferirea unor servicii de calitate partenerilor;
  • realizarea unor investiții de anvergură în Oradea și Bihor;
  • atragerea de investitori străini datorită conexiunilor avute de fondatorul companiei în străinătate;
  • oferirea unor oportunități de carieră angajaților noștri.
  1. Parteneriat. Ne dorim relații pe termen lung cu clienții noștri nu doar tranzacții de moment. Tocmai de aceea le oferim clienților cât mai multă valoare pentru a-i fideliza. Considerăm clienții fideli cel mai important activ al companiei și cel relevant indicator al sustenabilității acesteia.
  2. Etică. Promovăm întotdeauna valorile morale în relațiile noastre cu angajații, clienții și ceilalți parteneri. Creăm un loc de muncă în care standardul moral este principalul criteriu de selecție a angajaților. Suntem conștienți de faptul că reputația se construiește greu și se pierde foarte repede.
  3. Orientare spre client. Pentru noi clientul este cea mai importantă persoană care ne calcă pragul. Fiecare client este unic. Ca urmare, încercăm să-i înțelegem întotdeauna nevoile și să-i oferim produsul care i se potrivește. Suntem receptivi la sugestiile clienților pentru a deveni din ce în ce mai buni. Portofoliul nostru de clienți este cea mai bună carte de vizită.
  4. Servicii integrate. Clienții noștri găsesc într-un singur loc aproape toate serviciile de care au nevoie pentru dezvoltarea afacerii dorite. Rezultatul, economie de timp și bani pentru aceștia. De la servicii de înființare a unei firme până la cumpărarea / închirierea unui spațiu comercial / de producție / de birouri, de la atragerea de fonduri europene și până la crearea unui brand capabil să fidelizeze clienții, toate acestea le găsiți în portofoliul Sapient Group.

Sapient Group – your friendly business services provider

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Compare

Enter your keyword