Misiune si Valori

despre_noi

Misune:

Sapient Group susține comunitatea de business prin oferirea unor servicii integrate de business care faciliteaza creșterea competivității companiilor partenere pe o piață din ce în ce mai concurențială. Sprijinim nașterea unei companii, facilităm creșterea acesteia, susținem dezvoltarea și maturizarea sa prin oferta serviciilor noastre.

Valori:

  1. Comunitate. Credem că succesul unui individ sau al unei firme este semnificativ determinat de succesul comunității în care activează. Ne dorim oameni și firme de succes într-o comunitate înfloritoare.
  2. Parteneriat. Ne dorim relații pe termen lung cu colaboratorii noștri nu doar tranzacții de moment. Tocmai de aceea dorim să le oferim cât mai multă valoare acestora.
  3. Etică. Promovăm întotdeauna valorile morale în relațiile noastre cu angajații, clienții și ceilalți parteneri.
  4. Orientare spre client. Pentru noi clientul este cea mai importantă persoană care ne calcă pragul. Încercăm să-i înțelegem întotdeauna nevoile și să-i oferim produsul care i se potrivește.
  5. Servicii integrate. Clienții noștri găsesc într-un singur loc aproape toate serviciile de care au nevoie pentru dezvoltarea afacerii dorite. Aceasta implică economie de timp și bani pentru clienții noștri.

Compare