ISTORIC

foto

Compania Sapient a luat ființă în anul 1998, începându-și activitatea prin comercializarea materialelor de construcții. În următorii ani, compania a crescut, diversificandu-și activitățile.

Din anul 2005 activitatea imobiliară a devenit preponderentă în cadrul companiei, realizându-se activități de intermediere, consultanță imobiliară, dezvoltarea de proiecte imobiliare pe cont propriu sau în parteneriat și închirierea propriilor imobile (clădiri de birouri, depozite și spații comerciale). Sapient Group are un vast portofoliu de proiecte imobiliare dezvoltate, cele mai importante fiind  

  • Viena Residence, cel mai mare complex rezidențial din Oradea dezvoltat pe o suprafață de 520.000 mp.
  • Relansarea centrului comercial Crișul Shopping Center, un loc reprezentativ pentru istoria Oradiei și a orădenilor.
  • Lansarea noului centru comercial Patria Shopping Center în inima cartierului Rogerius.
  • Elias Residence, un complex rezidențial de lux.

Credibilitatea companiei Sapient ne-a facilitat colaborări cu trusturi consacrate pe piața occidentală care doresc extinderea pe piața imobiliară din România. În portofoliul de clienți ai societății noastre se disting nume precum: Eco Eastern Europe Real Estate AG, Krammer & Wagner Project Development and Real Estate GmbH, Krocon Holding GmbH, Raiffeisen Leasing Austria, Danlac ApS, Carrefour, Billa, Lutz, Bardi Auto, Diego, Baumax, Hornbach, Leroy Merlin, Elite, Bipa.

Începând cu anul 2017 am conștientizat oportunitatea de a oferi servicii integrate de business firmelor cu capital autohton și străin care doresc să se dezvolte pe piața românească. Ca urmare, în cadrul companiei s-au dezvoltat divizii care oferă servicii diverse: Sapient Consulting, Sapient Creative, Sapient Relax și Sapient Geocad & Topcad.

Vom celebra 20 de ani de existență în 2018 prin a oferi clienților noștri servicii integrate de business de foarte bună calitate care să contribuie la îmbunătățirea competitivității acestora într-o economie global din ce în ce mai competitivă.

Compare