Despre Noi

Compania SAPIENT a intrat pe piata romaneasca in anul 1998 fiind o societate cu capital integral privat. Sapient si-a inceput activitatea comerciala prin comercializarea materialelor de constructii en-gross si en-detail. Activitatea societatii a crescut si s-a diversificat iar la momentul actual, compania detine mai multe divizii: intermedieri imobiliare, dezvoltari de proiecte si comertul cu produse de uz casnic si menaj.

  1. ACTIVITATEA IN DOMENIUL IMOBILIAR

In anul 2005 conducerea companiei a decis ca activitatea companiei sa se extinda si pe piata imobiliara si astfel a luat fiinta Divizia IMOBILIARE din cadrul companiei Sapient. Din acel moment si pana in prezent activitatea imobiliara a dobandit preponderenta in cadrul comercial al societatii.

Activitatea imobiliara a companiei urmeaza doua directii precise: pe de o parte compania se axează pe activitati de intermediere, consultanta imobiliara si dezvoltarea unor proiecte imobiliare pe cont propriu sau in parteneriat. Cea de a doua componenta a activitatii imobiliare vizeaza inchirierea propriilor imobile constand in cladiri de birouri, depozite si spatii comerciale catre terte persoane.

Strategia Sapient consta in initierea unor colaborari cu companii sau trusturi consacrate pe piata occidentala (in special piata austriaca) care doresc extinderea pe piata imobiliara din Romania. O atentie sporita a fost acordata si clientilor autohtoni. Drept urmare portofoliul de clienti ai societatii noastre s-a imbogatit cu nume precum: Eco Eastern Europe Real Estate AG, Krammer & Wagner Project Development and Real Estate GmbH, Krocon Holding GmbH, Raiffeisen Leasing Austria, Danlac ApS, etc….

Promisunea de valoare: Sapient Group contribuie la dezvoltarea unei comunități de business prospere prin sprijinirea companiilor partenere pe tot parcursul ciclului de inființare, creștere și maturizare pe piață prin oferirea unor servicii integrate de business.

Ca urmare facilităm:

  1. Îmbunătățirea calității produselor prin cunoașterea mai bună a nevoilor consumatorilor.
  2. Optimizarea costurilor prin achiziția unui pachet integrat de servicii.
  3. Reducerea timpul datorită interacțiunii partenerilor noștri cu o singură firmă furnizoare de servicii.

Grupul țintă de clienți: Companiile străine care doresc să intre pe piața din România și companii românești care au nevoie de servicii integrate de business pentru optimizarea costurilor și a timpului.

Portofoliu de firme: Sapient Imobiliare reprezintă sufletul Sapient Group, fiind firma în jurul căreia s-au dezvoltat celelalte: Sapient TopCad, Sapient Consulting, Sapient Creative și Sapient Relax.

  1. Sapient Imobiliare – reprezintă sufletul Sapient Group, fiind firma în jurul căreia s-au dezvoltat toate celelalte. Principalul obiect de activitate al acesteia este reprezentat de intermedierile imobiliare și dezvoltarea de proiecte imobiliare.
  2. Sapient Topcad – a luat ființă ca urmare a dezvoltării pe orizontală a grupului, oferind servicii de topografie, cadastru și întăbulare.
  3. Sapient Consulting – a părut ca un furnizor de servicii suport pentru firmele din grup, cele mai importante fiind cele financiare, juridice și accesarea fondurilor europene. În prezent serviciile sunt oferite tuturor clienților Sapient Group.
  4. Sapient Creativ – este furnizorul de servicii de marketing din grup. Pe o piață puternic concurențială crearea unui brand puternic care să genereze atașamentul clienților față de el reprezintă o necesitate și nu doar o opțiune pentru firmele din prezent. Acest brand face diferența între succes și medioicritate.
  5. Sapient Relax – răspunde nevoii de relaxare și odihnă a oamenilor de afaceri, oferind servicii de organizări turistice și închirieri apartamente în regim hotelier.

Compare