De ce Sapient

Sapient este o adevărată familie în cadrul căreia păstrăm un echilibru între manifestarea personalității unice a fiecărui angajat și nevoia unui colectiv unit care funcționează după un set de reguli și valori împărtășite de către toți membrii săi.

Potrivit Coraliei Mladin, colega noastră de la Sapient Imobiliare: ”Job-ul de agent imobiliar în compania Sapient este o oportunitate perfectă pentru cei energici, care vor să scape de monotonia unui loc de muncă în spatele biroului. Astfel, ai posiblitatea să admiri case frumoase și să explorezi proprietăți foarte interesante zi de zi. În cadrul biroului ai ocazia să împarți idei și să discuți despre noile cereri și oferte preluate împreuna cu ceilalți colegi într-o atmosferă placută și familiară. Job-ul de agent imobiliar este practic o meserie care te dezvoltă și te ajută atât financiar cât și emoțional: iți îmbunătățești compețentele de comunicare, abilitatea de a inspira încredere, puterea de a iți păstra calmul în situații dificle. Ai posibilitatea de a cunoaște oameni noi și satisfactia de a îi ajuta să-și găsească acea locuință căreia să-i poată spune ACASĂ.”

Ca urmare, principalele avantaje ale unui loc de muncă în cadrul Sapient Group sunt:

  1. Stabilitatea locului de muncă conferită de vechimea de 20 de ani pe piață dar și de soliditatea companiei noastre.
  2. Prestigiul companiei pe piață este conferit de vechimea pe piață, calitatea clienților avuți în portofoliu, anvergura și importanța proictelor dezvoltate și calitatea oamenilor care o formează.
  3. Apartenența la o echipă profesionistă care oferă calitate clienților noștri. Sapient Group este un mediu în care ne dezvoltăm în permanență inclusiv învățând unii de la alții.
  4. Amplasarea sediului firmei în centrului Oradiei. Datorită poziției favorabile este foarte ușor de ajuns în timp util în orice loc, la orice întâlnire.
  5. Pachetul financiar avantajos format atât dintr-o parte fixă cât și din una variabilă.

Vă așteptăm să faceți parte din echipa Sapient Group, o echipă în continuă extindere.

Compare