Cariere

OFERTE JOB

O carierea de succes cu SAPIENT GROUP

SAPIENT CONSULTING

SConsalting fara scris

Angajam scriitor proiecte pentru fonduri europene.

Pentru biroul nostru din centrul localității Oradea suntem în căutarea unei persoane cu experiență pentru scrierea proiectelor în vederea obținerii fondurilor europene. Jobul poate fi exercitat atât full time, cât și part time. Oferim condiții bune de lucru și salarizare pe măsură! Criteriul crucial îl reprezintă experiența în domeniul și cunoașterea limbii germane sau engleze. Rugăm trimiterea CV-ului dumneavoastră la adresa info@sapientimobiliare.com sau pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0728.115.429. Tip job – full time.

SAPIENT IMOBILIARE

SI fara scris

Angajam persoane pentru reparat paleți în Austria.

Oferim condiții bune de lucru și salarizare pe măsură Rugăm seriozitate și punctualitate. Salariul este 1000 euro net, cu carte de muncă, dacă alegeți să locuiți în casa noastră, sau 1100 euro dacă doriți să luați chirie în altă parte. Programul de lucru este de 8 h/zi. Cunoașterea limbilor germană sau maghiară este obligatorie. Transportul la Viena și masa de zi cu zi nu sunt asigurate. Se asigură însă o mașină care transportă colegii până la fabrică și înapoi la casă, pentru un cost situat între 5-10 euro/lună/persoană. Dacă sunteți interesat trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa info@sapientimobiliare.com sau pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul de telefon 00436.763.914.038 – dl. Vasile Câmpan. Tip job – full time.

SAPIENT IMOBILIARE

SI fara scris

Angajam agent imobiliare în Oradea pentru domeniul agricol.

Pentru biroul nostru central din Oradea suntem în căutarea unui agent imobiliar. Deținerea permisului de conducere categoria B, precum și experiența în condus este obligatorie. Cunoașterea limbii germane sau engleze este un plus, dar nu obligatorie. Oferim condiții bune de lucru și salarizare pe măsură. Rugăm și oferim seriozitate. Dacă sunteți interesat trimiteți-ne CV-ul dumneavoastră la adresa info@sapientimobiliare.com sau pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0728.115.429. Tip job – full time.

SAPIENT IMOBILIARE

SI fara scris

Angajam consultant vânzări în Oradea.

Pentru biroul nostru central din Oradea suntem în căutarea unor consultanți vânzări în domeniul dezvoltării unor proiecte imobiliare. Oferim condiții bune de lucru și salarizare pe măsură. Deținerea permisului de conducere categoria B, precum și experiența în condus este obligatorie. Asemănător se impune deținerea unui nivel înalt de aptitudini în comunicare și relaționare. Dacă sunteți interesat trimiteți-ne CV-ul dumneavoastră la adresa info@sapientimobiliare.com sau pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0728.115.429. Tip job – full time.

SAPIENT TOPCAD

STop fara scris

Angajam Topograf în Oradea.

Vrei o carieră de succes, vino la noi. Dacă sunteți interesat trimiteți-ne CV-ul dumneavoastră la adresa info@sapientimobiliare.com sau pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0359.405.677. Tip job – full time.

SAPIENT CREATIVE

SCreative fara scris

Angajam GRAFICIAN-DESIGNER în Oradea.

Vrei o carieră de succes, vino la noi. Dacă sunteți interesat trimiteți-ne CV-ul dumneavoastră la adresa info@sapientimobiliare.com sau pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0359.405.677. Tip job – full time.

SAPIENT IMOBILIARE

SI fara scris

Angajam contabilă vorbitoare a limbii germane sau engleze în Oradea.

Pentru societatea noastră din Oradea suntem în căutarea unui / unei contabil/-e cu experiență, vorbitor/vorbitoare a limbii germane sau engleze. Oferim condiții bune de lucru și salarizare pe măsură. rugăm trimiterea CV-ului dumneavoastră în vederea stabilirii interviului la adresa info@sapientimobiliare.com sau pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0728.115.429. Tip job – full time.

SAPIENT GROUP

SG fara scris

Angajam muncitori calificați și necalificați în construcții în Oradea.

În vederea lărgirii echipei noastre în Oradea, angajăm muncitori atât calificați cât și necalificați în domeniul construcțiilor. Oferim un loc de muncă plăcut și stabil, precum și un salariu motivant. Programul de lucru se desfășoară în zilele săptămânii, între orele 08.00-18.00. Oferim și rugăm seriozitate. Rugăm trimiterea CV-ului dumneavoastră la adresa info@sapientimobiliare.com sau pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0728.115.429. Tip job – full time.

SAPIENT GROUP

SG fara scris

AGROINGINER.

Dacă vrei o carieră de succes, vino la noi. Rugăm trimiterea CV-ului dumneavoastră la adresa info@sapientimobiliare.com sau pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0728.115.429. Tip job – full time.

SAPIENT GROUP

SG fara scris

Angajăm persoană pentru producție înghețată / gelatier.

Angajăm o persoană în vederea producției de înghețată într-o gelaterie pe care dorim să o deschidem în zona centrală a municipiului Oradea. Calificarea nu este obligatorie, deoarece calificarea se va obține ca urmare a participării și absolvirii unui curs care va avea loc în Viena, Austria. De aceea, suntem în căutarea unei persoane dispuse să participe la cursul de pregătire pentru această specializare, precum și să fie dornică de o colaborare pe termen lung. Oferim condiții bune de lucru și salarizare pe măsură. Așteptăm cu interes să deveniți membrul echipei noastre. Pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0728.115.429. Tip job – full time.

Compare